In het kort

Personal trainer en Health coach in Arnhem met één doel: jouw geluk. Al zeer lange tijd ben ik gefascineerd door fysieke en mentale verbetering, voor een gezonder en gelukkiger leven. Door mijn kennis en persoonlijke ervaring op beide vlakken ben ik niet een standaard coach.  

KOM DE INTAKE DOEN

Health & Life Coach

Als coach adviseer en motiveer ik bij een gezonde levensstijl. Mijn kennis op het gebied van fysieke, mentale en sociale gezondheid is zeer uitgebreid en mijn methoden zijn gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek. Daar geef ik natuurlijk ook een persoonlijke twist aan.

BEGIN VANDAAG NOG

Practice what you preach

Ja dat doe ik. Ik weet dat met de juiste trainingen, de juiste voeding en de juiste motivatie alles te bereiken is. Mentaal, fysiek en sociaal sterk. Dat is wat ik iedereen toewens. Dus ook mijzelf.

JOIN ME

SUCCES VERHALEN

ANGELIQUE

Iemand die mij stimuleert, adviseert & motiveert.

“Ik hou van sporten, maar niet van een standaard sportschool. Ik heb iemand nodig die mij stimuleert, adviseert, motiveert en vooral niet laat opgeven. Asse is precies die iemand!”