Wat krijg Jij bij Personal Training?

Personal training is een investering in jouw gezondheid, uiterlijk en zelfvertrouwen. Jij zult fysiek, mentaal en ook sociaal groeien. Jij krijgt meer dan alleen trainingen. Voedingsadvies op maat, levensstijl coaching en motivatiegesprekken horen bij jouw avontuur. Alle begeleiding die jij nodig hebt om gezonder, sterker en stakker te worden. Benieuwd naar de tarieven? KLIK HIER.


PERSONAL TRAINING

Jouw doelen en wensen bepalen de trainingen. Jij krijgt een volledig traject op maat. Of je nu gezonder wilt leven, wilt afvallen of meer spieren wilt, met mijn hulp ga jij al jouw doelen behalen. Gun jezelf de beste trainingen.

VOEDINGSADVIES

Als persoon ben jij uniek. Daarom krijg jij een volledig voedingsadvies op maat dat perfect bij jouw leven en doelen past. Lekker eten dat zal zorgen voor een gezonder, strakker en sterker lichaam vol energie.

COACHING

Moeite met het veranderen van jouw levensstijl? Na alle tools en gesprekken die jij van mij krijgt zul jij vloeiend overgaan naar je nieuwe veel leukere en gezondere levensstijl. Kies voor je eigen geluk en laat mij jou daarin helpen.

Tarieven

Personal Training

v.a. €60

per training

Training 60 min


12 per maand € 60,- p.t.

8 per maand € 65,- p.t.

4 per maand € 75,- p.t.

Duo Personal Training

v.a. €90

per training

Training 60 min


12 per maand € 90,- p.t.

8 per maand € 95,- p.t.

4 per maand € 105,- p.t.

SUCCES VERHALEN

Pieternel

Fitter, sterker en merkbaar gezonder.

“Heerlijke trainingen! Eén van mijn doelen was om meer balans in mijn core te krijgen voor het paardrijden. Dat is 100% gelukt! Door de goede begeleiding ben ik fitter, sterker en merkbaar gezonder.”