Health & Life Coaching

PERSONAL TRAINING

06 83990979

Health & Life Coaching

PERSONAL TRAINING

06 83990979

Waarom Jij Personal Training wilt?

Een Personal Trainer is een investering in jouw gezondheid, uiterlijk en zelfvertrouwen. Je zult een fysieke, mentale en zelfs sociale groei doormaken. Het stopt niet bij de trainingen. Je krijgt begeleiding op alle vlakken die nodig zijn om strakker, gezonder en sterker in je vel te zitten.

PERSONAL TRAINING

Al jouw trainingen zijn op maat met jouw specifieke doelen als rode draad. Wil je afvallen, gespierder worden, meer energie hebben of wil jij dit allemaal? Dan zit je hier goed. Gun jezelf het beste.

VOEDINGSADVIES OP MAAT

Jij bent een uniek persoon en daar past niet een standaard voedingsadvies bij. Het hele voedingsplan wordt voor jou op maat gemaakt. Het is lekker, zal in je leven passen en geeft 100% resultaat.

COACHING

Vind jij een verandering in levensstijl moeilijk? Je krijgt alle tools en gesprekken die je nodig hebt om vloeiend over te gaan naar jouw nieuwe veel leukere en gezondere levensstijl.

Sterk, Strak en Gezond

Jij wilt een gezonde levensstijl? Top! Dan heb je de eerste stap al gezet. Nu de volgende stap. Om de beste resultaten te behalen en te behouden zijn een aantal stappen nodig. Daarom bestaan mijn personal training trajecten uit een combinatie van trainen, coaching en voedingsadvies. 

KOM DE INTAKE DOEN

Personal Training

Jouw doelen en wensen staan op nummer één . Of dat nu afvallen, sterker worden, gezonder leven of een combinatie is, bij mij zit je goed. In mijn jaren als personal trainer en coach, heb ik gezien dat niets onmogelijk is. Met de juiste doelstellingen, begeleiding en motivatie behaal jij jouw doelen.

BEGIN VANDAAG NOG

Voedingsadvies

Wanneer je lekker en gezond eet, heb je fysiek en mentaal meer energie. Laat mij jou verbazen dat gezonde en gevarieerde voeding heel erg lekker kan zijn. Ik steun en adviseer jou bij de overgang naar lekkere gezonde voeding. Voor je het weet wil je niet meer anders.

EET SMAKELIJK

SUCCES VERHALEN

Luuk

Al meer dan 65kg kwijt

“Bij Asse kan ik lekker mijn energie en kracht kwijt. Ik wilde afvallen, nog sterker worden en gezonder leven. Dat gaat super goed. Na een aantal maanden was ik al meer dan 65kg kwijt.”