Sterk, Strak en Gezond 

Jij wilt een gezonde levensstijl? Top! Dan heb je de eerste stap al gezet. Nu de volgende stap. Om de beste resultaten te behalen en te behouden zijn een aantal stappen nodig. Daarom bestaan mijn personal training trajecten uit een combinatie van trainen, coaching en voedingsadvies. 

Personal Training

Jouw doelen en wensen staan op nummer één . Of dat nu afvallen, sterker worden, gezonder leven of een combinatie is, bij mij zit je goed. In mijn jaren als personal trainer en coach, heb ik gezien dat niets onmogelijk is. Met de juiste doelstellingen, begeleiding en motivatie behaal jij jouw doelen.

Health Coaching 

In de coachingsgesprekken zoeken wij samen naar jouw uitdagingen. Ik zal je tips en tools geven die jou helpen goed om te gaan met lastige situaties. Hierin vertel ik je niet hoe alles moet, maar wil ik je graag zelf na laten denken. Uiteindelijk is het doel dat je het helemaal zonder mij kunt!

Voedingsadvies

Wanneer je lekker en gezond eet, heb je fysiek en mentaal meer energie. Laat mij jou verbazen dat gezonde en gevarieerde voeding heel erg lekker kan zijn. Ik steun en adviseer jou bij de overgang naar lekkere gezonde voeding. Voor je het weet wil je niet meer anders. 

Afvallen Arnhem

SUCCES VERHALEN

Luuk 

Al meer dan 65kg kwijt. 

“Bij Asse kan ik lekker mijn energie en kracht kwijt. Ik wilde afvallen, nog sterker worden en gezonder leven. Dat gaat super goed. Na een aantal maanden was ik al meer dan 65kg kwijt.”