Health Coach Bedrijven Arnhem

Health Coaching Zakelijk 

De feiten zijn duidelijk. Werknemers die gezond eten, voldoende bewegen en goed samenwerken vallen minder vaak uit. Werknemers met energie voor tien en passie voor de zaak. Welk bedrijf wil dat niet? 

Team Building

Een sportieve teambuilding waarin werknemers samenwerken om een gezamenlijk doel te bereiken. Niet alleen leuk, maar ook erg functioneel. Werknemers leren op een positieve manier samen te werken en creëer een onderlinge band.

Omgang Stress

Een hoge werkdruk kan voor stress zorgen. Dat is bekend. Maar hoe krijgen werknemers nu minder stress? Hierbij help ik graag. Er zijn verschillende trajecten mogelijk om de stress onder uw werknemers drastisch te verminderen. 

Voedingsadvies

Wanneer werknemers lekker en gezond eten, hebben zij fysiek en mentaal meer energie. Geen middagdip of energieloos achter het bureau. Ik steun en adviseer bij de overgang naar lekkere gezonde voeding. Werknemers zullen niets anders meer willen. 

Afvallen Arnhem
E-health Bedrijven

E-Health 

Digitaal platform voor uw bedrijf. Een interactie website/app op maat en gericht op de gezondheid van uw werknemers. Op dit platform, is alle informatie te vinden voor een gezond en sportief leven thuis en op werk. 

Bedrijfsfitness 

Geef uw werknemers de kans om zichzelf op het gebied van gezondheid te ontwikkelen. Uit meerdere onderzoeken is gebleken dat werknemers die voldoende beweging krijgen, beter presteren, minder vaak uitvallen en minder stress ervaren. Ontspanning door inspanning. 

Small Group Arnhem

SUCCES VERHALEN

Management Team Eiffel 

Inspiratie, passie en gezonde ambitie. 

“Inspiratie, passie en een gezonde ambitie om het steeds beter en slimmer te willen doen. Op kantoor en in de gym. De trainingen van Asse sluiten hier naadloos op aan en geven een gezonde boost voor de werkdag begint!”